כחלק מהפקת הלקחים של לואיס פרננדז אחרי ההפסד 1:0 ליוון, ובשל היכולת החלשה של מרבית השחקנים באותו משחק, עשוי מאמן הנבחרת לבצע מספר שינויים בהרכב שיפתח מחר (ג') מול קרואטיה באצטדיון "מקסימוב" בזאגרב.
עוד ב-ynet ספורט
פרננדז מתלבט לגבי הצבתו בהרכב של הקפטן יוסי בניון, אולם הפציעה של מאור מליקסון, שלא הגיע לקרואטיה, עשויה למנוע את המהפך במעמדו של הקפטן. ההערכה היא כי יבוצעו לפחות שלושה שינויים בהרכב, כשתמיר כהן, אייל גולסה תומר חמד ומאור בוזגלו בהיכון. בעקבות כך מי שעשויים לאבד את מקומם בהרכב הם איתי שכטר, ערן זהבי וליאור רפאלוב.
לואיס פרננדז ערך אסיפה עם השחקנים לקראת המשחק מול קרואטיה ובין השאר אמר להם: "לא יכול להיות שתהיה ביקורת מצד השחקנים על החילופים וההרכבים שאני עושה. מה אתם אומרים שביבראס או חמד לא טובים?
אתם צריכים לשמור על חדר הלבשה סגור ולא להוציא לכלוכים ובטח שלא בעילום שם זה רק פוגע בנבחרת וזו לא הדרך שאני רוצה. אותו דבר אמרתי לשחקנים גדולים כמו רונאלדיניו ואנקלה ששיחקו אצלי".
בזמן ששחקני הנבחרת התאמנו במגרש האימונים, שמזכיר מאוד את "האורווה" בפ"ת, הנבחרת הקרואטית התאמנה ב"מקסימוב". הקפטן דריו סרנה סובל מחום,
אולם בקרואטיה העריכו כי יוכל לשחק. האצטדיון מכיל 38 אלף מקומות, אך למרות שמדובר במשחק חשוב עבור הקרואטים, ההערכה כי כ-25 אלף אוהדים בלבד יגיעו.
הנבחרת הקרואטית מודעת לחשיבות המשחק, והמאמן סלאבן ביליץ' הבהיר: "זה המשחק הכי חשוב שלנו בקמפיין. אם ננצח את ישראל, ננצח גם באתונה".