בית"ר ירושלים ממשיכה בהכנותיה לקראת המשחק החשוב ביום ראשון מול הפועל תל אביב. לאימון הבוקר הגיעו כמאה וחמישים אוהדים של הקבוצה, שלאורך האימון כולו עודדו את השחקנים ושרו שירים בגנות היריבה.
עוד ב-ynet ספורט
במהלך האימון נכנסו האוהדים אל מתחם האימונים בבית וגן ולאחר מכן אף נכנסו לכר הדשא , זרקו רימון עשן , הרימו שחקנים על הכתפיים,חיבקו את השחקנים ואת המאמן יובל נעים וביקשו מהם לתת הכל ביום ראשון. האימון הופסק לכעשר דקות וחודש לאחר מכן.
הבשורות הרעות עבור בית"ר מגיעות מכיוונו של הקשר קובי מויאל. מויאל שסובל מדלקת בקרסול החל להתאמן יחד עם חבריו אך מייד עם תחילת האימון נטש את הדשא בגלל כאבים. הקשר ערך אימון אישי בצידי המגרש ונכון לרגע זה ההערכה היא כי הוא לא יוכל לקחת חלק במשחק ביום ראשון.
במקרה ומויאל לא יישחק יפתח יובל נעים בקישור האחורי עם אביתר ברוכיאן או אופיר קריאף לצידו של דן אייבנדר. למרות זאת עדיין קיימת האפשרות
כי מויאל לא יוותר על המשחק ויעלה לכר הדשא בבלומפילד לאחר שקיבל זריקה.
מי שתורגל הבוקר בעמדת הבלם לצידו של תומר בן יוסף, היה הארגנטיני מיגל פורטיז'ו שחתם השבוע בקבוצה על חוזה לעונה אחת, אך עדיין לא עבר בבקרה התקציבית. ההערכה היא כי בבית"ר מצאו ביממה האחרונה מקור מימון אשר יעזור להם להעביר את השחקן בבקרה וכי ביום ראשון על הבוקר, מתכוונים להעביר כך שיוכל לפתוח בהרכב.