'חיל החלוץ' של מכבי תל אביב בכדורגל, נחת בשעות הצהריים (ג') באיסטנבול, בראשותו של מנהל הקבוצה אבנר טויטו ואנשי אבטחה שהקבוצה שכרה, לקראת מפגש שלב הבתים של הליגה האירופית מולבשיקטאש.
עוד ב-ynet ספורט
למרות כל החששות שליוו את אנשי הקבוצה מקבלת פנים 'צוננת' בלשון המעטה, כשלפני שבוע טוויטו עצמו עוכב לחקירה במשטרת הגבולות, התברר כי שום בעיה לא נקרתה בדרכם בעת הנחיתה. מנהל הקבוצה הגיע בטוח לנמל התעופה ונראה כי אינו דואג יתר על המידה. טוויטו התקבל ע"י נציג של בשיקטאש, שלקח אותו למלון במיניבוס הקבוצה.
הטיסה למדינה שנמצאת בסכסוך לאחרונה עם ישראל, היתה דווקא מלאה, אם כי מרבית הנוסעים המשיכו ליעדים ברחבי העולם בטיסות המשך. אי אפשר היה
לראות שום התייחסות בעיתונים למשחק הכדורגל שייערך ביום חמישי, אבל הכותרות כמובן מלאות ביחסים הפוליטיים השבריריים בין שתי המדינות.
אנשי מכבי ת"א צפויים לקיים היום מפגש עם אנשי המשטרה המקומית, כדי להיערך לקראת הגעת הקבוצה מחר עם אוהדיה ולדאוג כי הכל מסודר.