שלושה חודשים אחרי שקפצה מטרמפ, הותרו לפרסום נסיבות בריחתה של נערה בת 15, באחת מהפרשות המסתוריות של הקיץ האחרון. בית משפט השלום בחיפה התיר הבוקר (יום ו') לפרסם חלקית את נסיבות הימצאותה של הנערה על הכביש, סמוך לשכונת יובלים בפרדס חנה, כשהיא במצב קשה מאוד. לפי החשד, בדרכה חזרה מהאולפנה באזור בה למדה, עלתה הנערה על טרמפ ונאלצה לקפוץ מהמכונית, לאחר שנפלה קורבן לתקיפה מינית.
תקיפה מינית - כותרות נוספות ב-ynet
ביום שני, עצרה היחידה המרכזית של מחוז חוף במשטרה את החשוד במעשה - בן 28, מאזור מישור החוף, בעל עבר של עבירות מין. הוא חשוד בתקיפה אלימה, גרימת חבלה וביצוע מעשה מגונה בנערה. בית המשפט האריך היום את מעצרו פעם נוספת בחמישה ימים.
עוד בערוץ החדשות:
לפי החשד, לאחר שאסף אותה, ניסה החשוד לתקוף את הנערה. ההערכה היא שהיא קפצה מהרכב בזמן נסיעה, אז ככל הנראה נחבלה בראשה. סנגורו של החשוד, עו"ד אלי סבן, טען כי "החשדות חמורים, אבל החשוד מכחיש. הוא מסר גרסה שיש בה טענת אליבי ודוחה את הטענות המיוחסות לו".
המקרה התרחש בחודש יוני. הנערה נמצאה בשעות הצהריים שרועה על הכביש ברחוב המייסדים בפרדס חנה כשהיא פצועה באורח קשה מאוד. אזרחים שהבחינו בנערה שרועה על הכביש כשהיא מחוסרת הכרה, הזעיקו למקום צוותי הצלה. היא פונתה לבית החולים הלל יפה. היא שוחררה מבית החולים, אך אינה זוכרת אף פרט מהאירוע וכיום היא עוברת שיקום.
בני משפחתה של הנערה שמעו על מעצרו של החשוד בתקיפתה רק מכלי התקשורת, אך הביעו תחושת הקלה. במשפחה מקווים שהמשטרה תעשה את עבודתה ושהחשוד יישלח אל מאחורי הסורגים, על מנת שלא יפגע בילדים נוספים. כמו כן, כעת הם עסוקים בשיקום הנערה. "המשפחה עושה הכל על מנת שהבת תחזור לנהל חיים רגילים במקביל לטיפול, ומודה לכל עם ישראל ולאנשים אשר תמכו בהם. אנחנו מקווים שמי שביצע את המעשה הזה יהיה מאחורי סורג ובריח", אמר דובר היישוב, בו מתגוררים בני המשפחה.
לדבריו, "הנערה נמצאת בהליך שיקומי ארוך ועדיין עוברת טיפולים בבית החולים במסגרת השיקום. הנערה עדיין לא חזרה לאיתנה ועדיין לא חזרה ללימודיה באולפנה. אנחנו מקווים שבקרוב היא תוכל לחזור ללימודים".