מאת: שמעון אלבז ושי ארצי
מלך השערים של מכבי נתניה, אחמד סבע, הוא לא רק חלוץ מצליח בליגת העל. ל-ynet ספורט נודע היום (ד') כי סבע משמש גם כמנג'ר של קבוצת איחוד בני מג'ד אל כרום מליגה ב'.
החלוץ והקפטן מנתניה, שרק שלשום ניצח במו רגליו את הפועל תל אביב כשהבקיע צמד, הוא האחראי על קבוצת הבוגרים, הנערים והילדים במג'ד אל כרום מליגה ב', כשקבוצתו מוליכה את הטבלה עם מאזן מושלם לאחר שלושה מחזורים.
עוד ב-ynet ספורט:
במג'ד אל כרום עשו מאמצים גדולים מאוד להחתים את סבע, וידעו שדמות מוכרת ובולטת כדוגמתו יכולה לגרום לשחקנים בולטים מהליגות הנמכות להגיע ולשחק
בקבוצה. מטרת הקבוצה העונה היא להעפיל לליגה א', ועל סבע מוטלת האחריות לקדם את מחלקת הנוער של המועדון.
העבודה של סבע בקבוצה מליגה ב' נעשית רק כאשר הזמנים לא מתנגשים עם האימונים והמשחקים במכבי נתניה - שמראשיה הוא קיבל אישור למהלך: "אני אחראי על הקבוצה במג'דל אל כרום ועל קבוצת הילדים והנערים", אמר סבע ל-ynet ספורט ומיד הבהיר: "אני מגיע לשם רק שיש לי זמן, אף פעם לא על חשבון מכבי נתניה. מדי פעם אני רואה את הנוער מתאמנים, ובשבתות בבוקר את הילדים".
אגב סבע, החלוץ היה מעורב היום בתאונת דרכים קלה, שממנה יצא ללא נזק גופני, אך החלק האחורי של רכבו ניזוק כתוצאה מהתאונה.