מילס, מדליסטית הארד מהאליפות אשתקד בגרמניה, פתחה את הקרב לאחר שזכתה בנקודה הראשונה, אבל היתה זו הפעם היחידה בה הוליכה במהלך ההתמודדות. שתי דקות לסיום, ההפרש כבר היה 11:9 לטובת הסינית, אך מילס לא וויתרה והצליחה להשוות 35 שניות לסיום.
נקודה נוספת לזכות מילס ולזכות סאן, הובילו את הקרב המרתק הראשון ביניהן אי פעם, ל'טוש' (נקודת זהב). לאחר 35 שניות נוספות, היתה זאת הסינית שעלתה על הלוח וניצחה 14:15.
עוד ב-ynet ספורט:
עוד קודם לכן, כשלצידה מאמן הנבחרת אוהד בלוה, עברה מילס לשלב הנוק אאוט השני (טופ 64), שם ניצחה את האסטונית אירנה אמבריך 13:15 לאחר שכבר
היתה בפיגור 4:1. מילס תמשיך לתחרויות הסבב, במטרה להמשיך לצבור ניקוד שיעלה אותה לאולימפיאדה שניה ברציפות.
ישראלית נוספת שהשתתפה בקטגוריה זו, היא אביטל מרניוק, שהתמודדה בשלב 64 האחרונות נגד הסינית יוג'י סאן והפסידה לה 15:9. אחר הצהרים עלו שני הנציגים האחרונים בתחרות היחידים, תומר אור ומאור חטואל.
אור הפסיד על חודה של נקודה 13:12 לקנטה צ'ידה היפני. חטואל הפסיד 15:12 אחרי שהוביל בשני הסיבובים הראשונים לביונג צ'או הקוריאני. בשבת תיערך התחרות הקבוצתית בדקר לגברים בהשתתפות נבחרת ישראל. ביום ראשון הכחולים לבנים ישתתפו בתחרות הקבוצתית לדקר נשים ולרומח גברים.