בסכנין מאוכזבים מעט מהתיקו 1:1 אתמול מול בני יהודה, למרות שהוא סגר לקבוצה משחק רביעי ברציפות ללא הפסד. "הצבנו מטרה והיא לא להיאבק בתחתית", סיפר המאמן שלומי דורה. "לשם כך אנחנו רוצים לאגור כמה שיותר נקודות. כדי שנגיע רגועים ועם אוויר לנשימה לסיבוב השני".
מי שנשמע מרוצה בחלקו ובעיקר אופטימי, הוא החלוץ אוהד קדוסי, שכבש את השער של סכנין במשחק. מקדוסי, שחזר העונה לסכנין לקדנציה שנייה, היו ציפיות גדולות, אך למרות שלא השכיל להבקיע עד אתמול, גילו במועדון סבלנות כלפיו.
"בוודאי שזה מרגש ומשמח", סיפר קדוסי ל-ynet ספורט. "באמת כבר הגיע הזמן שאכבוש. מרוצה ששער הבכורה שלי היה יפה ויכול רק להצטער שלא ניצחנו. חבל מאוד שספגנו גול כי היינו טובים וזה מבאס".
עוד ב-ynet ספורט:
סכנין תפתח מחר את הכנותיה למשחק הליגה מול בית"ר ירושלים. בתחילת השבוע יערכו ישיבות עם נציגי המשטרה, על מנת להיערך בקפידה. בהנהלת המועדון מקווים שדרישות המשטרה לא יהיו מופרזות, אך מודעים לכך שהיא תדרוש כוחות מוגברים, נוכח המתיחות בין מחנות האוהדים של הקבוצות והאירועים שהתרחשו בסיום העונה שעברה.