ממשיכה להצליח. הישג נהדר לנבחרת הראגבי של ישראל באליפות אירופה דרג C2. הכחולים-לבנים גברו 11:22 על נורבגיה והתבססו בראשות הבית עם 15 נקודות במאזנם.
לעיני 1,500 צופים שמילאו כל פינה במגרש בווינגייט, הוכיחה ישראל כי ההתקדמות שביצעה בשנתיים האחרונות לא היתה מקרית. כזכור, רק בשבוע שעבר זכתה הנבחרת לראות את פירות העבודה הקשה לאחר שטיפסה למקום ה-61 בדירוג העולמי.
פתיחת המשחק היתה שייכת דווקה לאדומים מנורבגיה, שלאחר עבירה ובעיטת עונשין עלו ל-3:0 כבר בהתקפה הראשונה. המארחים הצליחו להשוות באדיבות אמיר בויטלר והשיגו טריי עם בעיטת הבונוס. בהמשך נמרוד קפלן קבע 3:10 לנבחרת הישראלית, אך טריי נגדי של האורחים צימק את התוצאה ל-10:8.
עוד ב-ynet ספורט:
פתיחה חזקה של המחצית השנייה וטריי העמידו את התוצאה על 8:15 לטובת ישראל. עונשין לאדומים וטריי נוסף לישראל, שוב מכיוונו של נמרוד קפלן, סגרו את הסיפור בתוצאה 15:22. בעקבות הניצחון מדורגת ישראל במקום הראשון בבית עם 15 נקודות, ארבע יותר מלדנמרק, אותה תפגוש בחודש מאי.
כוכב המשחק נמרוד קפלן אמר ל-ynet ספורט: "זה ניצחון חשוב למרות שלא שיחקנו טוב. צריך יותר חשיפה בתקשורת, אבל בכל זאת ראינו כאן אצטדיון מלא. אנו עושים מאמצים נוספים כדי לשווק את הענף".
על השאיפות הקרובות של הנבחרת הוסיף: "בגדול אפשר לחלום על ריו 2016 בראגבי שביעות, יש לנו מאמן מחו"ל ואפשר לעשות את זה".