עוד ב-ynet ספורט:
"איינדהובן קבוצה ברמה מאוד גבוהה, הרבה יותר מהקבוצות שיש בארץ", סיפר החלוץ עומר דמארי. "ראינו אותם בבלומפילד, לא הולך להיות לנו קל, אבל הכול יכול להיות בכדורגל. נקווה להבקיע ולהשיג תוצאה טובה. הם ניצחו אותנו אצלנו, ובמגרש הביתי שלהם זה יהיה סיפור שונה, בטח עם הקהל הביתי. נעשה את המקסימום ואני מאמין שאפשר להפתיע".
דמארי התייחס לכך שקבוצתו טרם השיגה נקודות במפעל ואמר: "חשוב לנו מאוד לביטחון להשיג נקודות ראשונות באירופה. הסיבוב הראשון שלנו היה לא טוב ומאכזב מבחינת צבירת הנקודות. אמנם שיחקנו כדורגל לא רע פה ושם, אבל זה שאין לנו נקודות קצת מציק לנו. אנחנו מקווים לחזור עם נקודה ואולי שלוש"
החלוץ ניסה להסביר מה לא עבד השנה בקמפיין האירופי של קבוצתו: "באו השנה שחקנים חדשים להפועל ת"א, שלא כל כך מכירים את המפעל באירופה. גם עזבו שחקנים עם ניסיון ברמה הזאת.
מגוון תקצירים ב-ynet ספורט:
"אני מאמין שהכל עניין של זמן וניסיון, אחרי הסיבוב הראשון שלא היה כל כך מוצלח, הסיבוב השני יהיה יותר טוב. אני לא חושב שיש שחקנים שלא ברמה של אירופה, רק שצריך להתרגל לרמה הזאת כי יש הבדל גדול בין ליגת העל למשחקים פה".