עוד ב-ynet ספורט:
את המערכה השלישית לקחה האלופה בקלות - 17:25, אבל הוד השרון שלטה במערכה הרביעית וניצחה 25:27. שתי הקבוצות עלו מפוקסות למערכה המכרעת, אך מכבי ת"א הגיעה לנקודת משחק ראשונה בזכות הניסיון. למרות ניסיונות קאמבק של הוד השרון, שמרו התל אביבים על היתרון, ניצחו 23:25 במערכה ו-2:3 במשחק.
המאמן המנצח, זוהר בר נצר, אמר בסיום: "התחלנו את המשחק עם כמות טעויות מטורפת בהתקפה. הוד השרון ידעה לנצל את השגיאות שלנו, אבל שיפרנו את המשחק וידענו לנצח". בצד השני, המאמן צחי אלבס טעם אכזבה נוספת תוך שלושה ימים: "לא כל יום מקבלים הזדמנות לנצח את מכבי ת"א. לא בנינו קבוצה לאליפות ויש לנו שחקנים חסרי ניסיון בסגל, ולמרות זאת הגענו קרוב כל כך".
מחר (ש') ייערכו שאר המשחקים במסגרת המחזור הרביעי בליגה: א.ס. ארזים רמת השרון תארח בקריית הצעירים את אליצור כרמיאל (19:00), בנעמן ייפגשו הפועל מטה אשר/עכו והפועל ירושלים ובמשחק האחרון תגיע הפועל כפר סבא לביתה של מ.כ. נווה שאנן חיפה (רמת אלון, 20:00).