נערת בונד החדשה: אתם ראיתם אותה קודם

הדוגמנית הצרפתיה ברניס מרלו, שנבחרה לשחק לצד דניאל קרייג בסרט החדש בסדרת "ג'יימס בונד", כיכבה אצלנו כבר ב-2008 בפרסומת. מזהים אותה?

רן בוקר פורסם: 09.11.11, 19:09

אחרי אודישנים רבים שנערכו לשחקניות הישראליות שהיו מועמדות לתפקיד נערת ג'יימס בונד בסרט החדש בסדרה - ולא נבחרו, נראה כי בכל זאת קיים קשר כחול-לבן לסרט המדובר "שמיים נופלים".

 

גאווה לאומית. הפרסומת הישראלית של ברניס מרלו

 

ל-ynet נודע כי הדוגמנית הצרפתיה ברניס מרלו (32) שנבחרה לתפקיד הנחשק, כיכבה בעבר בפרסומת לסופר-פארם. ב-2008 יצאה החברה הישראלית בקמפיין מיתוג חדש ויוקרתי, במהלכו שינתה החברה את הלוגו שלה. הפרסומות בכיכובה של הדוגמנית הצרפתיה, שצולמה בראשון לציון, נראתה על מסכי הטלוויזיה ובשלטי החוצות ברחבי הארץ. על ליהוקה לפרסומת הישראלית היה אמון משרד הפרסום באומן בר ריבנאי, ובמאי הפרסומת היה רם ברוך.

 

 

לא מעט שמות של שחקניות ישראליות נזרקו לאוויר כאמור כמועמדות לשחק לצד דניאל קרייג בסרט ה-23 בסדרה. בין השמות הללו היו אסתי גינזבורג, דניאלה וירצר, אפרת דור, אור גרוסמן, דנה פרידר ועוד. היחידה שהצליחה להסתנן לצמרת ההימורים היא גינזבורג, אך מי שהגיעו לקו הסיום היא הצרפתיה מרלו והשחקנית נעמי האריס - ולבסוף שתיהן יככבו בסרט.

 

צילום: MCT
גברה על אסתי גינזבורג. ברניס מרלו (צילום: MCT)

 

הסרט "שמיים נופלים" בכיכובו של דניאל קרייג, שימשיך כאמור לשחק בתפקיד הסוכן החשאי 007 ולצדו חביאר ברדם, יביים הבימאי סם מנדז. הסרט אמור לצאת לאקרנים לקראת סוף 2012.

 

מי שלא נבחרו לגלם את התפקיד הנכסף, וגם אנחנו, יכולים להתנחם בעובדה כי יש לנו קשר ישראלי לתפקיד. המדור חש גאווה לאומית.