מתגייסים למען בוריס

להקת RED BAND, נינט טייב, אפרת גוש, ירמי קפלן, הג'ירפות, נעם רותם ואחרים ישתתפו במופע התרמה שיתקיים הערב במאמץ לגייס תרומות למען בוריס גרוס, המתמודד עם מחלה נדירה וקשה

ynet פורסם: 21.11.11, 14:06

בוריס גרוס (33), חלה במחלת הטקיאסו (TA), מחלה נדירה וקשה המאופיינת בתהליך דלקתי שמערב את אבי העורקים וענפיו העיקריים. להקת RED BAND הבמאי אדם סנדרסון, חברת ההפקה "Faza" ועמותת קו לחיים נרתמו למענו במאמץ לגיוס תרומות למאבק במחלתו.  

 

צפו בקליפ שהופק במיוחד:

 

 

בוריס, בוגר החוג למוזיקולוגיה של אוניברסיטת תל-אביב, ובעל שני תארים בהצטיינות משלים בימים אלו את עבודת הדוקטורט בחוג למוסיקולוגיה, נאבק בשנים האחרונות במחלת הטקיאסו הקטלנית (TA).המאופיינת בכך שהיא תוקפת את העורקים והורידים ויוצרת הפרעה חריפה במחזור הדם. כלי הדם הנגועים במחלה מדולקים, ומונעים את מעבר הדם. מצב זה מצריך ברוב המקרים קטיעות בגוף כל עוד האדם חי. בסופו של דבר ההפרעה במחזור הדם יוצרת ברוב המקרים התקף לב קטלני או אירוע מוחי. לצורך מימון הטיפולים המורכבים, זקוק בוריס לכ-2.25 מיליון שקלים.

 

נינט טייב, להקת RED BAND אפרת גוש, ירמי קפלן, להקת הג'ירפות, נעם רותם ואביגייל רוז מתגייסים למען בוריס במופע התרמה חד פעמי במאמץ לגיוס תרומות למען מאבק במחלתו - כל ההכנסות יועברו לטובתו.