הפסד דרמטי. ויסלה קרקוב והחלוץ הישראלי דודו ביטון נוצחו הערב (א') 1:0 מול גורניק ז'בז'ה, כל זאת במסגרת המחזור ה-14 בליגה הפולנית. לאחר שנראה היה שהמשחק יסתיים ללא שערים, הגיע מייקל ז'ונציק וכבש שלוש דקות לבאזר את שער הניצחון. היתה זו הפעם השלישית ברציפות שוויסלה נוצחה באותה התוצאה.
ביטון מצידו רשם אמנם 90 דקות, אך לא הצליח למצוא את הרשת. מאור מליקסון הפצוע כלל לא היה בסגל. ההפסד הזה הותיר את הקבוצה מקרקוב במקום
השישי בטבלה, כשלה 21 נקודות, מרחק עשר נק' מהמקום הראשון, שם נמצאת וורוצלאב. ז'בז'ה, אגב, טיפסה למקום העשירי.
בקפריסין ממשיכים יובל שפונגין ואומוניה ניקוסיה לעשות חייל, כשהפעם הם ניצחו 0:1 קטן-גדול על את'ניקוס אקנה בחוץ, ונותרו לבדם בפסגת הליגה עם 26 נקודות מעשרה משחקים. המגן הישראלי רשם 90 דקות.