תרשמו, תרשמו. ההשבתה מאחורינו, העונה לפנינו ועכשיו אפשר לדעת מה צפוי לנו. הנהלת ה-NBA פרסמה אמש (ו') את רשימת יום המשחקים הפותח של עונת 2011/12 המקוצרת, שייערך ב-25 בדצמבר, חג המולד.
עוד ב-ynet ספורט
העונה בת 66 משחקים לכל קבוצה, תחל עם מפגש מרתק בקודש הקודשים, המדיסון סקוור גארדן, כשניו יורק ניקס תארח את בוסטון סלטיקס (19:00 שעון ישראל). יהיה זה למעשה שחזור רבע גמר פלייאוף המזרח מהשנה שעברה, אז הובסו הניקס 4:0.
מייד לאחר מכן, ב-21:30 שעון ישראל, ייערך המשחק המרכזי – שחזור גמר מהשנה שעברה, כשמיאמי היט תתארח אצל דאלאס מאבריקס. אלופי 2011 יציגו את הטבעות החדשות, כולל השלט שיתנופף אל תקרת האולם, דווקא אל מול לברון ג'יימס, דוויין ווייד וכריס בוש, אותה שלישייה אותה ניצחו בדרך לתואר.
בחצות הלילה יעלה קובי בראיינט לראשונה לסטייפלס סנטר, כשעל הספסל יהיה מאמנו החדש, מייק בראון. הם יפגשו את ה-MVP מהעונה שעברה, הלא הוא דריק רוז. בשני המשחקים הנוספים שנקבעו ליום זה, אוקלהומה וקווין דוראנט יארחו את אורלנדו מג'יק ודווייט הווארד (כנראה) ואילו מארק ג'קסון בהופעתו הראשונה כמאמן גולדן סטייט, יארח את בלייק גריפין והלוס אנג'לס קליפרס.
הרשימה המלאה של כל מאות המשחקים, אשר יהיו השנה דחוסים וצפופים מתמיד, תיחשף ביום שלישי הקרוב במסיבת עיתונאים מיוחדת שתכריז רשמית על פתיחת העונה. יאללה, כבר אי אפשר לחכות.