עוד ב-ynet ספורט
הצהובים שחורים עלו ליתרון חוץ כבר במחצית הראשונה משער של רוברט לבנדובסקי בדקה ה-40, אבל מייק האנקה קבע חלוקת נקודות במשחק הצמרת כשכבש את השוויון בדקה ה-72.
מי שניצלה את חלוקת או איבוד הנקודות, היא באיירן מינכן שהביסה את ורדר ברמן הרביעית 1:4 וחזרה לראשות הטבלה ביכולת מצוינת. פרנק ריברי התחיל את חגיגת השערים באליאנץ ארנה שהבקיע את השער הראשון לזכות האדומים בדקה ה-22. בתחילת המחצית השנייה החלוץ השבדי הנפלא, מרקוס רוזנברג השווה את התוצאה שכבש לזכות הירוקים והיה נראה לרגע כאילו ברמן חוזרת למשחק.
אלא שאז באיירן שוב לחצה את הדוושה ובמהלך 14 דקות כבשה שלושה שערים של אריאן רובן (שניהם בפנדל) בדקות ה-69 וה-83 ובתווך שער נוסף של ריברי בדקה ה-77 קבעו חגיגה אדומה כשההרחקה של ארון האנט האורח רק הוסיפה לשמחה של המקומיים.
קייזרסלאוטרן, של איתי שכטר וגילי ורמוט קיוותה להיחלץ מהתחתית עם ניצחון ביתי על הרטה ברלין. השדים האדומים, גרסת גרמניה, עלו ליתרון מוקדם כבר בדקה השישית משער עצמי של רומן הובניק האורח, אבל חברו לקבוצה רפאל הצליח לאזן (14) את התוצאה שנשמרה עד לסיום המשחק. שכטר אגב נכנס כמחליף בתחילת המחצית השנייה ושיחק 45 דקות בלבד.
גם המשחקים הנוספים הסתיימו בתוצאות תיקו. פרייבורג והאנובר נפרדו בתיקו 1:1 כאשר פליקס באסטיינס הבקיע שער עצמי בדקה ה-45 , אבל פאפיס סיסה הצליח לאזן עבור פיירבורג בדקה ה-67.
וולפסבורג שאירחה את מיינץ לא הצליחה לנצל יתרון של 0:2 במחצית משערים של מריו מנדזקויץ' (10) ואלכסנדר מדלונג (41) מכיוון שאנדראס איבנשיץ' בפנדל בדקה ה-70 ואריק צ'ופו ומוטינג השוו לזכות האורחים וקבעו 2:2 בסיום.
שטוטגרט ופ.צ קלן סיימו בתיקו 2:2. כריסטיאן גנטנר כבש צמד (29 ו-35) לזכות המארחת, כשמנגד עשה זאת (15 בפנדל ו-88) לוקאס פודולסקי עבור קלן.