לא אבדה תקוותם. אחרי שספרד עלתה ליתרון של 0:2 בסיום היום הראשון של גמר גביע הדייויס, הצליחה ארגנטינה לצמק את התוצאה ל-1:2 ולהישאר בתמונת הזכייה.
עוד ב-ynet ספורט:
בסיום משחק הזוגות שנערך הערב (ש'), דוד נלבנדיאן ואדוארדו שוואנק גברו על פליסיאנו לופז ופרננדו ורדאסקו בשלוש מערכות (4:6, 2:6, 3:6) והשאירו לנבחרתם סיכוי לקראת משחקי מחר.
אווירה טובה הייתה גם היום באצטדיון האולימפי בסביליה. במערכה הראשונה הצליח הזוג הארגנטיני לשבור את ההגשות של לופז, ועלה ליתרון מבטיח עם 3:6. במערכה השנייה נמשך המומנטום של האורחים, כששברו את שני הספרדים כבר במשחקונים הראשונים.
עם יתרון של שתי מערכות, נלבנדיאן ושוואנק לא יכלו להרשות לעצמם להפסיד, וגם את המערכה השלישית ניצחו בקלילות 3:6, כשהם משאירים את הזוג הספרדי מתוסכל מול הקהל הביתי.
בכדי להשלים מהפך מדהים, יצטרכו בנבחרת ארגנטינה לנצח שני שחקנים גדולים: רפאל נאדאל ודויד פרר. למשחק הראשון יעלה חואן מרטין דל פוטרו הכישרוני וישחק מול נאדאל.
אם דל פוטרו יצליח להדהים את נאדאל על מגרש החימר, חואן מונאקו ישחק מול דויד פרר על מנת להכריע את ההתמודדות כולה. אין ספק, יהיה מותח.