עוד ב-ynet ספורט:
פייר מישל לאסוגה כבש ראשון למקומיים (43), אבל שכטר דאג לאזן כעבור שמונה דקות, בתום מבצע קבוצתי מרשים, שהסתיים בבעיטה משמונה מטרים לרשת. הרטה יצאה מההלם מהר מאוד ולאסוגה השלים צמד פרטי (59), אחרי שהיתל בהגנת קייזרסלאוטרן והכניע את קווין טראפ.
החלוץ נפגע במחצית השנייה וירד לקבל טיפול בראשו, אך חזר ובישל לדורגה קומאה, שהחמיץ שער בטוח בדקה ה-79. עד הסיום הרטה כבשה את השלישי, מרגליו פטריק אברט (90). למיכאל סקיבה השער היה סיבה נוספת למסיבה. הוא חגג ניצחון בבכורה שלו בקבוצה.
ים של תקצירים ב-ynet ספורט
הולסטיין קיל רשמה את הסנסציה הגדולה של שמינית הגמר, כשגברה 0:2 על מיינץ מהבונדסליגה והעיפה אותה מהפעל. שער עצמי של אנתוני אויה (6) העניק למקומיים יתרון מפתיע, סטיב מולר סגר עניין בדקה ה-64.
צמד של קקאו (23 ו-62) סידר לשטוטגרט 1:2 על המבורג (וויליאם קביסט 54, עצמי) ואילו מנשנגלדבאך הדיחה את שאלקה עם 1:3 ביתי. מרקו ראוס המשיך להפציץ עם צמד פרטי (57 ו-88), חואן אראנגו כבש ראשון (18). ג'וליאן דרקסלר צימק בדקה ה-70.