האתר הכלכלי "בלומברג" מציין כי מקור המקורב להנהלת היצרנית אומר כי ממשלת טורקיה מעוניינת בהקמת מותג רכב מקומי לצד תעשיית רכב גדלה והולכת, ולכן מנסה לסייע לאחת היצרניות הטורקיות להשתלט על סאאב - או חלקים ממנה. יש לציין כי יצרניות רכב רבות פועלות כיום בטורקיה, ובהן טויוטה, הונדה ורנו.
בלומברג גם מדווח כי היצרנית ההודית מהינדרה מביעה עניין ברכישת חלקים מסאאב. על-פי הדיווח, המבוסס על שני מקורות המקורבים לנושא, מהינדרה - הנחשבת ליצרנית רכבי הפנאי הגדולה בהודו - מנסה ליצור קשר עם כונסי הנכסים של סאאב, וזאת במטרה לבחון דרכים לביצוע העסקה.
בסאאב לא הגיבו לדיווחים השונים, ובמהינדרה סירבו להתייחס לרכישה אפשרית של היצרנית השוודית. שר התעשייה הטורקי אמר בשבוע שעבר כי הממשלה המקומית אינה מעוניינת בסאאב.
פרפורי הגסיסה של היצרנית השוודית נמשכים כבר כשלוש שנים, מאז הודיע הבעלים לשעבר, קונצרן הענק ג'נרל מוטורס, על כוונתה למכור את אחזקותיו בתחילת 2009. מאז נרכשה היצרנית על-ידי חברה הולנדית קטנה, שכשלה בניסיונותיה להחיות את המותג המוערך-לשעבר. כל הניסיונות למצוא פתרון שיאפשר לסאאב להמשיך להתקיים עלו בתוהו עד כה.