הקור הקפיא גם את שתי ההפתעות של הליגה. למרות הציפיות לקראת משחק עונה מסקרן באצטדיון הי"א, מ.ס. אשדוד ועירוני ק"ש נפרדו ב-0:0 מאכזב שנעל את המחזור ה-19 בליגת העל.
בתום מחצית ראשונה שקולה ומרדימה (במהלכה הייתה רק בעיטה אחת למסגרת), המומנטום עבר לאשדוד ל-45 הדקות האחרונות, הצלה נהדרת של דני עמוס (כבר 450 דקות ללא שער) לאחר נגיחה של עידן שריקי (55) מנעה הפסד של המוליכה הצפונית. הצהובים-אדומים של יוסי מזרחי עצרו רצף של שבעה ניצחונות רצופים מצד החבורה של רן בן שמעון.
דקה שישית: תבריזי פסק לכדור חופשי ממצב טוב לאחר נגיעת יד של אדריאן רוצ'ט.
דוד רביבו ניגש לבעוט, אך סובב את הכדור היישר לחומה הלבנה.
9': בן בוטבול ניסה את מזלו מ-23 מטרים, הכדור חלף גבוה מעל שערו של דני עמוס.
26': הזדמנות ראשונה מזה דקות ארוכות. אחמד עאבד הפציץ בבעיטה חופשית מ-25 מטרים, הכדור טס מעל המשקוף של אופיר מרציאנו.
33': התקפה ראויה ראשונה של ק"ש, בסיומה הוריד רוצ'ט את הכדור לעדי אלישע, שבעט שטוח מ-17 מטרים. הכדור חלף סמוך לקורה השמאלית.
המשחקים הגדולים של קריית שמונה העונה:
38': דושאן מאטוביץ' הסרבי ראה שלא הולך בהנעת כדור, ובעט מהפינה השמאלית. אופיר מרציאנו היה ערני וקלט את הכדור בקלות.
45': אשדוד הייתה קרובה מאוד ליתרון, וסאלח חסארמה הציל שער בטוח: נגיחה של עידן שריקי כבר הלכה לכיוון השער, אך הכדור פגע בבלם ק"ש.
50': אלעד גבאי הגיע להזדמנות נהדרת בתוך רחבת אשדוד, אך התמהמה יותר מדי עם הכדור עד שהגנת הצהובים-אדומים הרחיקה את הסכנה.
המשחקים הגדולים של מ.ס. אשדוד העונה:
53': לאחר טעות בהגנה האורחת, אפה אמברוז מסר לשריקי, שבעט חלש בסיבוב, ישר לידיו של עמוס.
55': הגבהה של דוד רביבו מצד ימין נחתה על הראש של שריקי, דני עמוס השתטח נהדר והציל את ק"ש.
מ.ס. אשדוד: אופיר מרציאנו; עופר ורטה, יא יא פטי, ישראל ראש, אדיר טובול; אפה אמברוז, בן בוטבול (משה בן לולו, 55), ניר ביטון, דוד רביבו (חאתם אלחמיד, 85); עידן שריקי, רוג'רס קולה (גדי קינדה, 85).
עירוני קרית שמונה: דני עמוס; אלעד גבאי, סלאח חסארמה, שיר צדק, דושאן מאטוביץ'; בריאן גרסיסיץ', רביד גזל, אדריאן רוצ'ט (ליאור לוי, 87), עדי אלישע; שלומי אזולאי (יואל צ'חנוביץ', 78), אחמד עאבד (וואיל מריסאת, 71).
שופט: איתן תבריזי. 5,000 צופים באצטדיון הי"א