עוד ב-ynet ספורט:
וינטרוב, שמדורג 220 בעולם, יפתח את דרכו במוקדמות במשחק מול האיטלקי מארקו קרוגנולה (265), שעבר בשנה שעברה את סיבוב המוקדמות והודח בסיבוב הראשון בגראנד סלאם של אוסטרליה.
במידה שווינטרוב יעבור את המשוכה הראשונה, הוא צפוי לפגוש את המנצח במפגש בין ביורן פאו הגרמני לארמונד קלמנט הצרפתי, שזוהי הופעתו ה-16 בטורניר. אם ינצח גם במשחק זה, יכול וינטרוב לפגוש במשחק העלייה את את הספרדי בעל השם "הקצר" - דניאל מונז דה-לה נובה.
הגרלת מוקדמות הנשים, בהשתתפות גלושקו, תיערך מחר, כאשר ביום חמישי יתחילו לשחק. לראשונה, חידוש במוקדמות אליפות אוסטרליה, כאשר חלק מהמשחקים ישודרו בשידור חי באתר יוטיוב (YouTube).
מי שלא תיקח חלק באליפות אוסטרליה היא האמריקנית ונוס וויליאמס, שפרשה אתמול מהשתתפותה בטורניר.
וויליאמס, שזכתה בעברה בשבעה תארי גראנד סלאם, כתבה באתרה את ההודעה הבאה למעריצה: "אחרי מספר חודשים של אימונים וטיפולים, אני מתחילה להתקדם לעבר כושר תחרותי. הדיאטה והכושר סייעו לי לשפר את מצב בריאותי ובקרוב אחזור להתחרות בסבב, אני מצטערת שאני נאלצת לפרוש מאליפות אוסטרליה".
מנגד, סרינה, אחותה של ונוס, שפרשה מטורניר בריסביין עקב פציעה, רמזה בטוויטר שלה כי מצבה משתפר והיא צפויה לקחת חלק באליפות אוסטרליה הפתוחה.