עוד ב-ynet ספורט:
"נתנו 118 דקות של השקעה ומחויבות", אמר אביתר אילוז בסיום. "חוסר ריכוז בשתי הדקות האחרונות והפסדנו את המשחק. זו לא הייתה עייפות, קפאנו בדקה של השער וקיבלנו בראש. התמודדנו יפה מול הקבוצה הטובה בליגה, לא נפלנו מקריית שמונה". עודד גביש אמר לשחקנים: "אנחנו נאיביים, בגלל זה אנו בתחתית. אם לא נתעורר, לא יהיה טוב".
בקבוצה היו גם שניסו להסתכל על חצי הכוס המלאה. "אין הפסד יותר אכזרי מזה", אמר גורם במועדון. "זה אכזרי יותר מלהפסיד בפנדלים, אבל מלמד אותנו שאנחנו לא נמצאים במקום בו אנחנו אמורים להיות. שינוי בודקים לאורך זמן ואני חושב שהיום אפשר לומר שהשינוי בעמדת המאמן הצליח, למרות שהמטרה האמיתית שלנו היא להישאר בליגה ואת זה עדיין לא השגנו".
הקשר המונטנגרי רדיבויה גולובוביץ' המריא הבוקר חזרה לארצו. הקשר, שכבר סיכם את כל תנאיו בקבוצה ואמור היה לחתום בה לאחר הבדיקות הרפואיות, קיבל הודעה כי הבדיקות לא עברו בהצלחה והחליט לחזור לארצו. בקבוצה ינסו להנחית את גלובוביץ' שוב כדי שישלים את הבדיקות, אבל נכון לרגע זה לא ברור אם זה יקרה.
בתוך כך, הפועל ב"ש מעוניינית בקשרה של מכבי תל אביב אלי זיזוב, ומקווה לפתוח במו"מ עם השחקן כבר בימים הקרובים על מנת לצרף אותו בחלון ההעברות הנוכחי.