אחרי שקיבל פניה מאלי טביב וביקש להשהות את החלטתו ב-24 שעות, החליט משה סיני לא לחזור לאמן את הפועל ת"א. ההחלטה של סיני הובילה למינויו של ניצן שירזי, יחד עם שביט אלימלך כעוזרו, כמאמן הקבוצה עד לסיום העונה.
עוד ב-ynet ספורט:
סיני כבר קיבל פניה מטביב לפני מספר ימים על מנת לבחון את אופציית הגעתו. אתמול הוא שוחח עימו לראשונה בצורה רצינית ושאל אותו לגבי הקבוצה, אולם על פי גורמים בסביבתו קיבל הצעה כספית נמוכה במיוחד.
סיני, שכבר תיכנן להגיע יחד עם שלום תקווה להפועל, הבין ככל הנראה שלא יזכה לתקציב עבור תפקיד עוזר המאמן ולא ממש אהב את ההתנהלות. במהלך היום הוא הוצף בהודעות תומכות של אוהדים, כשבמקביל ידע כי תהיה גם התנגדות מצד אוהדים אחרים, עליה הבהיר כי יתגבר מאחר שהיה משוכנע בכוחו המקצועי. אבל, אחרי התייעצות עם מקורביו, בחר סיני לא לקחת על עצמו את התפקיד.
טביב הגיב: "פניתי לסיני על מנת שייאמן את הפועל ת"א. לאחר שיחות בינינו לא הגענו להבנות. מועדון הפועל ת"א מאחל לסיני הצלחה. בזמן הקרוב ימונה מאמן לקבוצה". לגבי שירזי אמר טביב: "אז שוב כותבים שסיכמתי עם מאמן. אתמול זה היה משה סיני ועכשיו עם ניצן שירזי. אז מה? כמו שאמרתי לא סיכמתי עם סיני ולראיה הוא גם לא יהיה המאמן, עם שירזי נכון לרגע זה אפילו לא דיברתי. אולי הוא יהיה בסופו של דבר המאמן, אבל אין שום סיכום וכלום, אפילו לא פניה".שירזי: "נכון לרגע זה טביב לא דיבר איתי".
סוכן השחקנים, רונן קצב, הגיש היום מכתב תביעה נגד הפועל תל אביב על סך מיליון אירו. לטענת קצב, במהלך השנים האחרונות הוא הביא לאדומים עסקאות שהניבו לקבוצה כשמונה מיליון אירו, אך היא בחרה להתעלם.
עוד בהפועל תל אביב:
מדובר בעסקאות מכירת איתי שכטר וגיל ורמוט לגרמניה, דגלאס דה סילבה לאוסטריה, ערן זהבי לאיטליה וביבראס נאתכו לרובין קאזאן הרוסית. בנוסף, קצב דורש עמלות שמגיעות לו עבור בן שהר, טוטו תמוז ואלרואי כהן. סך התביעה של קצב עומד כאמור, על מיליון אירו, שכולל גם שדרוג שכר בעשרה אחוז כפי שסוכם.
המאבק בין הצדדים נמשך כבר תקופה ארוכה, אבל היום החליט קצב לעשות סוף לנושא, אחרי שנתן לטענתו לאדומים הזדמנויות לשלם את המגיע לו. בהפועל תל אביב טרם הגיבו לתביעה.