יובנטוס לא עוצרת. מוליכת הליגה האיטלקית עדיין ללא הפסד ליגה גם אחרי 19 מחזורים בסרייה A. הערב (ש') היא גברה 0:2 בחוץ על אטאלנטה ופתחה פער של ארבע נקודות על פני האלופה מילאן, שתתארח ביום א' במגרשה של נובארה.
השווייצרי סטפן ליכטנשטיינר נגח בזינוק (דקה 55) את הראשון של הביאנקונרי. בדקה ה-82 קיבל אמנואלה ג'יאקריני מסירה מלוקה מארונה והבקיע את השני לזכות הקבוצה של אנטוניו קונטה.
רומא השיגה ניצחון ליגה רביעי ברציפות (חמישי בכל המסגרות) ומשחק ליגה חמישי ללא הפסד, כאשר הביסה 1:5 את צ'זנה. הג'יאלורוסי, שעד לפני הרצף המצוין סבלו ממשבר שהעמיד בסימן שאלה את עתידו של לואיס אנריקה, מדורגים כעת במקום השישי בטבלה לפני שכל המשחקים נערכו.
הקפטן הוותיק פרנצ'סקו טוטי כבש צמד בפתיחה (1 ו-8), פאביו בוריני הוסיף את השלישי (8) ואחרי שצ'יטאדין אדר צימק (58) קבע הבלם הברזילאי ז'ואן (62) 1:4 לרומא. הבוסני מיראלם פיאניץ' הבקיע (70) את החמישי של המארחת.
טוטי הגיע ל-211 שערים בסרייה A ובכך רשם שיא עבור שחקן בודד במועדון אחד. החלוץ הרומני הוותיק של צ'זנה, אדריאן מוטו, הוחלף בהפסקה.
ליגת העל:
עוד ביום א': בולוניה - פארמה; קליארי - פיורנטינה; לצ'ה - קייבו; פאלרמו - גנואה; סיינה - נאפולי; אודינזה - קטאניה; אינטר - לאציו.