שיאנית ישראל ביידוי פטיש, יבגניה זבולוטני ממכבי ת"א, זרקה את הפטיש ל-56.90 מ', הישג נאה ביחס לתחרות הראשונה שלה השנה שהתקיימה במסגרת תחרות הזמנה של אגודת מכבי ת"א בהדר יוסף. חברתה לאגודה של זבולוטני, דורית נאור, שיאנית ישראל בהטלת כידון, קבעה 43.48 מ' בתחרות שגם עבורה היא הראשונה השנה. נאור קבעה את התוצאה הרחוקה 2.02 מ' משיאה הישראלי בהטלה השניה שלה.
איתמר באסטקר, שיאן ישראל לגילאי 15 ובעל שיא אישי של 4.65 מ' אותו קבע בשנה שעברה, פתח את שנת 2012 עם 4.40 מ', גובה אותו עבר בניסיון הראשון. לאחר מכן העלה האתלט בן ה-16 את הרף ל-4.60 ללא הצלחה. אלינור מדלסי ממכבי ראשל"צ קבעה 3.00 מ'.
בתחרות במולדובה, קופצת הגובה מעיין פורמן ממכבי חיפה עברה 1.83 מ'. "ב-1.86 הייתי בטוחה שאני עוברת, אבל בסוף הרף נפל. אני מרגישה מצוין לשלב זה של העונה ואני חושבת שכבר יש לי היכולת לעבור 1.90 מ'. בכל מקרה אצטרך להגיע לפיק הראשון שלי בעוד כחודש, ועד אז אמשיך לעבוד קשה
יוחאי הלוי ממכבי ת"א קפץ באותה תחרות ל-15.90 מ' בקפיצה משולשת. גם עבור הלוי הייתה זו התחרות השנייה בלבד לעונה זו. ניקי פאלי מחיפה חש מיחושים בברכו לקראת התחרות ובעצה אחת עם מאמנו החליט לוותר על התחרות.