שיתוף הפעולה בין רנו-ניסאן לקונצרן דיימלר (מרצדס, סמארט), ייצא לדרך מעשית כבר לקראת סוף השנה הנוכחית. שכן בחודש ספטמבר הקרוב תושק מרצדס סיטאן (Citan, שילוב של City ו-Titan), מסחרית קטנה חדשה שתצטרף לארסנל המסחריות הגדול של מרצדס. והפרט המעניין בה: הסיטאן תהיה אחות תאומה לרנו קנגו - כולל שימש במנועי רנו מוכרים - בשינויי עיצוב מתבקשים.
עוד חדשות בערוץ הרכב של ynet:
ממרצדס נמסר כי הרכב החדש יוצע במספר גרסאות אורך ומשקל, ממש כמו הקנגו, הנמכר בשלוש גרסאות אורך. בין שלל הגרסאות גם אחת ללא חלונות צד אחוריים, וכמובן גרסת נוסעים מהודרת. בשלב זה אין מפרט טכני סופי של הרכב, שצפוי לעבור שינויים בדרך מהתכנון הצרפתי לאולם התצוגה של מסחריות מרצדס.
הסיטאן מיועד בעיקר לשוק האירופי, שם הביקוש למסחריות קופמקטיות גדל בשנים האחרונות עד כדי תת-קטגוריה של מסחריות זעירות (פיאט פיורינו לדוגמה). מרצדס תציג את הסיטאן בתערוכת המסחריות של פרנקפורט, שנערכת מדי שנתיים בחודש ספטמבר (בשנים הזוגיות, בהן אין בעיר תערוכת רכב פרטי).