בהפועל ראשון לציון מאוד לא אהבו לשמוע על כך שאת המשחק שלהם בשבת הקרוב נגד מכבי נתניה, ינהל השופט משה בוחבוט.
עוד ב-ynet ספורט:
במועדון יודעים כי אין סיכוי שבוחבוט יוחלף ורון חדד, אחד משני הבעלים של המועדון אמר היום (ד') בנושא ל-ynet ספורט: "היה לנו ניסיון רע עם בוחבוט. מול מכבי ת"א, שני שערים חוקיים שלנו נפסלו ופנדל לזכותנו לא נשרק. אני חלילה לא חושד בו בדברים לא חוקיים, אבל כן חושב שהוא נותן כבוד יתר לקבוצות בכירות. כל משחק גורלי עבורנו ואני מקווה שטעויות השיפוט שלו לא יחזרו שוב מול מכבי נתניה".
במועדון הכתום מבינים כי המשחק מול נתניה הוא אולי ההזדמנות האחרונות של ראשל"צ לחזור לחיים. השוער אוהד כהן ימשיך להעדר עקב פציעה ואבירן דלל, שוער המשנה, ימשיך להחליפו לפחתו לעוד כמה שבועות.
החדשות הטובות מגיעות מכיוון שחקנים אחרים בסגל שהיו פצועים, צפויים להיות כשירים לנתניה. הבלם גל ספיר שנעדר משני המשחקים האחרונים מול הפועל ת"א והפועל חיפה בגלל מתיחה בשריר חזר לפעילות מלאה וגם צפוי בנוסף לעמירן שקלים שסיים לרצות עונש הרחקה בגלל צהובים, וליאור ברטקובסקי ואסף כהן שהחלימו מפציעות.
שחקן אחר שחזר להתאמן, אך לא כשיר במאת האחוזים הוא דור הלוי שאמר לקראת המשחק: "אני עדיין לא יודע מה יהיה בשבת, אבל בגלל חשיבות המשחק אני מתאמן עם זריקות וכדורים. אני מקווה שאוכל לחזור לשחק. יש לנו משחק של להיות או לחדול ואני מקווה שהאוהדים שלנו יגיעו לתמוך".