לא רק אלטון ג'ון הרים אתמול (א') מסיבת אוסקר. גם מגזין הבידור "וניטי פייר" הזמין את מיטב כוכבי הוליווד לאפטר פארטי המסורתי שלו. המסיבה שנערכה אמש במלון סאנסט טוואר בהוליווד, זימנה אליה את מיטב הכוכבים שצעדו על השטיח האדום: דיוויד בקהאם ואשתו ויקטוריה עשו צ'ק אין בהופעה נוצצת במיוחד, כמו גם קייטי הולמס ובעלה טום קרוז וכן, גם כאן היתה לנו נציגות כחול לבן: נטלי פורטמן עם בעלה בנג'מין מילפייה. אבל מי שהצליחה לגנוב את ההצגה היא ג'ניפר לופז.
סיקור האוסקר ב-ynet:
לזמרת ושופטת "אמריקן איידול" לא הספיק המחשוף שאיתו צעדה על השטיח של האוסקר, אז היא החליפה שמלה, למשהו חושפני יותר - מה שהעסיק אותה לא מעט במהלך המסיבה. לופז נתפסה כשהיא מסדרת את המחשוף שלה על מנת לוודא שאף פטמה סוררת לא תצא לאוויר העולם.
עוד כאלה שדאגו לטעום מהזוהר: כוכבת "מד מן" ג'נוארי ג'ונס, כוכבת "הומלנד" קלייר דיינס שדואגת לפרגן לתל אביב, השחקנית סופיה ורגרה - האישה הסקסית בעולם של המגזין askmen, קייט הדסון, קמרון דיאז ועוד. למה לא כל יום אוסקר?
(צילומים: AP, MCT, רויטרס)