עוד ב-ynet ספורט:
הבעלים, באמצעות נציגיו בארץ, מעוניין להכניס ארבעה חברי דירקטוריון חדשים, כדי שהם יהוו עבורו רוב בהחלטות (הדירקטוריון מונה שבעה חברים). היחסים בין נציגיו של אגייאר (בראשם דוד אבן) לבין הנהלת הפועל ירושלים (בראשה דני קליין) עדיין מתוחים. ההערכה היא כי הגעתו של אגייאר, שיחסיו עם קליין טובים מאוד, תרגיע מעט את האווירה במלחה.
בקבוצה מאוכזבים מאוד מהתנהלותו של די ג'יי סטרוברי, וההערכה היא כי מיד בסיום העונה ישוחרר השחקן. כבר תקופה ארוכה סטרוברי מתוסכל ומעוניין לעזוב. בירושלים סיימו את מכסת השינויים בסגל, לכן סירבו לשחררו וקיוו כי שיחה עם המאמן שרון דרוקר תעזור. את המשחק האחרון מול מכבי חיפה סיים סטרוברי עם אפס נקודות ב-14 דקות ובמהלכו חזר לשדר חוסר מוטיבציה והירבה לעשות פרצופים המשדרים חוסר שביעות רצון.
אם בתקופות קודמות זכו השחקנים הישראלים של הפועל לביקורות רבות בשל יכולתם ותרומתם לקבוצה, בתקופה האחרונה זוכים הישראלים של שרון דרוקר למחמאות מקיר אל קיר. במחזור האחרון קלעו הישראלים של הפועל 69 נקודות מתוך ה-96 של הקבוצה. "מלבד הנקודות שהם מספקים לנו במשחקים האחרונים, אפשר בבירור לראות מחויבות גדולה יותר של הישראלים שלנו", אמרו בקבוצה.