הביקורת הנוקבת שספג מנג'ר ארסנל, ארסן ונגר, על מדיניות הרכש שלו לא השאירה את הצרפתי אדיש. עיתון "הגרדיאן" מפרסם היום (ה') כי על פי מקורות גרמניים התותחנים ינחיתו בעונה הבאה בלונדון את לוקאס פודולסקי, אחרי שסיכמו עם פ.צ. קלן על סכום ההעברה של החלוץ.
עוד ב-ynet ספורט:
וגם:
על פי הדיווח, יגיע פודולסקי לארסנל תמורת 10.9 מיליון ליש"ט ויחתום על חוזה לארבע שנים, בהן ירוויח סכום של 100 אלף ליש"ט בשבוע. החלוץ בן ה-26 מציג יכולת נהדרת השנה בקלן ואחרי שהתאושש מהטראומה בבאיירן מינכן, הוא מחוזר גם על ידי הקבוצות העשירות של רוסיה, אך כבר דאג להבהיר שהכסף זה לא השיקול היחיד שלו לפני הצעד הבא בקריירה.
ההגעה של פודולסקי לאצטדיון האמירויות צפויה גם להשפיע על העתיד של רובין ואן פרסי, שמסיים חוזה במועדון בסוף עונת 2012/13.
ונגר יודע כי רק חיזוק משמעותי של הקבוצה יגרום לחלוץ ההולנדי הנפלא להישאר ועל כן צפוי לצוות לו את פודולסקי בחוד, מה שישכנע את ואן פרסי לחתום על חוזה חדש כבר בקיץ הקרוב.
בינתיים, הודה מנג'ר מנצ'סטר סיטי, רוברטו מאנצ'יני, כי הוא מעוניין להחתים את ואן פרסי, אבל יודע כי קטנים הסיכויים שיצליח לשכנעו לעזוב את ארסנל. "זה נורמלי שנהיה מעוניינים בשחקנים טובים", צוטט האיטלקי, "אבל זה לא רק אנחנו, כל הקבוצות הגדולות באירופה מעוניינות בו. בכל מקרה, אני מאמין שהוא יישאר בארסנל.