הסיפור מסתבך. הפועל ראשל"צ גברה הערב (ש') 1:2 על מ.ס. אשדוד במסגרת המחזור ה-29 בליגת העל, וסיבכה עוד יותר את התחתית הבוערת. הכתומים של אייל לחמן שיחקו נהדר והשיגו ניצחון שני ברציפות, דבר שקרה רק פעם אחת עד כה העונה (בשני מחזורי הפתיחה).
איך הגענו עד הלום?
כבר בדקה ה-21 סובב אסי בלדוט כדור חופשי יפהפה מעל החומה של אשדוד, והעלה את הראשל"צים ליתרון. אותו בלדוט גם בישל את השני לקובי מוסא (34), שכבש בתום מתפרצת מהירה. רוג'רס קולה צימק בתוספת הזמן. אשדוד שחלמה לקפוץ למקום השני עד למשחקה של הפועל ת"א, המשיכה לגמגם עם משחק רביעי ברציפות ללא ניצחון.
אייל לחמן, שהתקרב לקו האדום, אמר בסיום: "יש לנו שחקנים עם אופי, כל הכבוד להם. מהיום הראשון שהגעתי אמרתי שמצאתי כאן חבורה חיובית. כל השבוע אנחנו עובדים קשה באימונים, ואם נמשיך ככה הכל פתוח".
יוסי מזרחי נותר מאוכזב: "פתחנו טוב והגענו למספר הזדמנויות. טעות חמורה גרמה לשער. בחצי השני כולם ירדו אחורה וזו התוצאה. הנקודות חשובות לנו, אבל אם נשחק כמו היום - אין לנו סיכוי לנצח".
דקה 11': דוד רביבו הגביה קרן מימין, עידן שריקי נגח אחורה, ואפא אמברוז בעט בחצי מספרת פצצה מחמישה מטרים, אבירן דלל הציל שער בטוח.
עוד מהמחזור ה-29 בליגת העל:
דקה 21': גול! 0:1 לראשל"צ. אסי בלדוט העלה את הכתומים של לחמן ליתרון, אחרי שסובב מעל החומה האשדודית בעיטה חופשית נהדרת מ-17 מטרים.
דקה 34': גול! 0:2 לראשל"צ. בלדוט לא נח לרגע ובסיום התקפה מתרפצת מצוינת בישל את השני לקובי מוסא, שבעט נהדר מהפינה הימנית של הרחבה. אשדוד לא במשחק.
68': משה בן לולו יצא למתפרצת ומסר לאסי בלדוט, שבעט משמונה מטרים. ניר ביטון הרחיק את הסכנה והציל שער. דקה לאחר מכן בן לולו ניסה בעצמו עם מבצע אישי מול הגנת אשדוד, מרציאנו הצליח להדוף.
דקה 90+1': גול! 1:2, אשדוד מצמקת. הגבהה של דוד רביבו הגיעה לרוג'רס קולה, שכבש מקרוב, אבל זה כבר היה מאוחר מדי בשביל אשדוד.
הפועל ראשל"צ: אבירן דלל; קובי מוסא, סטפן דיאק, גל ספיר, עמירן שקלים; איתי אלקסלסי, אימורו לוקמן, דודו אברהם, אסי בלדוט; משה בן לולו (הילאל מוסא, 77), דייויד גומז (גל מיו, 90).
מ.ס אשדוד: אופיר מרציאנו; עופר ורטה, יא יא פטי, ישראל ראש, אדיר טובול; אפא אמברוז, ניר ביטון (גדי קינדה, 70), דוד רביבו, תמיר כחלון (ניב זריהן, 60); עידן שריקי (אמיר בן שמעון, 70), רוג'רס קולה.
שופט: ארז פפיר.