עוד ב-ynet ספורט:
המצטיין במשחק היה שרונאס יאסיקביצ'יוס, אקס מכבי ת"א, שאמר לאחר המשחק: "אני מאושר לזכות בתואר הראשון שלנו העונה. היה משחק מאוד קשה, ומהרבע השלישי היינו בפיגור כמעט עד לסיום, לעתים היה נראה שיהיה בלתי אפשרי. בסופו של דבר ההגנה עשתה את ההבדל, עם כמה חטיפות חשובות".
שאראס הבהיר, כי עם כל הכבוד לחגיגות בירוק, הקבוצה מאתונה כבר חולמת על
דייויד בלאט ושות' בלילות: "התואר הזה כבר מאחורינו, אנחנו מאוד שמחים, אבל עכשיו אנחנו כבר עם הפנים להמשך העונה ביורוליג ולפלייאוף בליגה היוונית".
הרכז הליטאי, שהוביל את קלעי פאו עם עשר נקודות להן הוא הוסיף שלושה אסיסטים, חגג לפני פחות משבוע 35 חורפים. למרות זאת נראה כי הוא לא מתכוון לפרוש בקרוב, וגם העונה הוא העמיד ביורוליג ממוצעים של 5.5 נק' ו-2.1 אס'. "עד מתי אשחק? כל עוד אמשיך ליהנות מזה. אני מאוד נהנה בפנאתינייקוס, זה כיף גדול לעבוד עם הצוות המקצועי פה".