החשודים נשואים לשתי אחיות, והקורבן היא אחותן הקטנה. במהלך דיון בהארכת מעצר החשודים שהתקיים היום (א') ביקש הסנגור של אחד החשודים, עו"ד יאיר נהוראי, לשלוח את לקוחו לבדיקה פסיכיאטרית בשל הידרדרות במצבו הנפשי. מעצרו של החשוד הוארך בשלושה ימים, אז יובא להארכת מעצר נוספת.
כתבות נוספות בנושא אונס ב-ynet:
החשוד השני צפוי להגיע להארכת מעצר רק מחר. סנגורו, עו"ד ניק קאופמן, אמר בתגובה: "מרשי מכחיש את כל המיוחס לו וטוען שמדובר בעלילה".
על פי התלונה, אחד החשודים החל לאנוס את הילדה, וזאת פנתה לגיס השני ושיתפה אותו במה שאירע. לטענתה, בתגובה הוא אילץ אותה לצפות עמו בסרטים פורנוגרפיים ולקיים איתו יחסי מין. על פי החשד במחוז ש"י, שני הגיסים ידעו אחד על מעשיו של השני.
הצעירה, שמתגוררת כיום בצפת, טענה בחקירתה במשטרה כי לא התלוננה במשך השנים שחלפו משום שעברה תהפוכות נפשיות רבות עד שאזרה אומץ כדי לספר את שהתרחש.
בדיון קודם בשבוע שעבר טען עו"ד נהוראי כי המתלוננת ביקשה לאחרונה לסחוט את מרשו. לטענתו, היא התקשרה אליו ואיימה שתחשוף את הסיפור אם לא ישלם לה עשרת אלפים שקל.