יוון: פנאתינייקוס הביסה את רת'מינו

יריבת מכבי ת"א בסדרת ההצלבה טיילה ל-78:105 על רת'מינו בליגה. קוסטאס קאיימקוגלו הוליך את המנצחים עם 17 נקודות

ynet ספורט פורסם: 14.03.12, 20:37

נכון, לא מדובר עדיין על החזרה הגנרלית, אבל פנאתינייקוס נראית בכושר לקראת סדרת ההצלבה מול מכבי ת"א. הירוקים הביסו הערב (ד') את רת'מינו 78:105 בליגה היוונית, בזכות מחצית שניה קטלנית (33:50).

 

עוד ב-ynet ספורט:

 

עבור החבורה של ז'ליקו אוברדוביץ' מדובר בניצחון ליגה חמישי ברציפות, ודי קליל מול המדורגת רביעית בטבלה. פאו אמנם פיגרה 28:26 בסיום הרבע הראשון, אך רצה ל-45:55 בהפסקה וטיילה לניצחון קליל עד לסיום.

 

צילום: sportime.gr
יכול לחגוג ניצחון נוסף. שאראס (צילום: sportime.gr)

 

קוסטאס קאיימקוגלו הוליך את המנצחים עם 17 נקודות, סטיבן סמית' הוסיף 15 וניק קלאת'ס רשם 14 נקודות ו-5 אסיסטים. דימיטריס דיאמנטידיס, הכוכב הגדול של פנאתינייקוס, הסתפק ב-8 נקודות ו-9 אסיסטים ואילו שרונאס יאסיקבצ'יוס, שאראס בשבילכם, סיים עם 6 נקודות.