הירוקים הציגו משחק בינוני מאוד, לעומת האדומים-שחורים של טל בנין ששלטו ברוב שלבי ההתמודדות ואף עלו ליתרון משער של יובל אבידור בדקה ה-75. לצערם, חוסר ריכוז ב-30 השניות האחרונות עלה להם בשלוש נקודות יקרות.
מאמן הפועל חיפה, טל בנין, היה מאוכזב מאוד בסיום: "הנקודות שלנו חשובות, וכשמובילים במשחק כזה אסור לספוג שוויון. לא היינו חכמים בסוף וזה עלה לנו ביוקר. אני מקווה שהנקודות הללו לא יחסרו לנו בסופו של דבר, כי זו הייתה צריכה להיות העונה של הפועל חיפה.
מה עוד קרה המחזור:
"שיחקנו מצוין היום ואני לא יכול לבוא בטענות אל החבר'ה, מלבד חוסר הריכוז בשניות האחרונות. הדברים תלויים בנו ונצטרך להשיג את הנקודות במשחקים אחרים".
אבידור היה קצת יותר נחרץ ממאמנו: "יצאנו פראיירים, אבל צריך להסתכל על חצי הכוס המלאה. נכון שנשארים בליגה בזכות צבירת נקודות, ולצערי הרב השארנו במגרש שתי נקודות יקרות מאוד, אבל הדברים עדיין תלויים בנו. צריכים להסתכל קדימה, אין לנו ברירה".
הבעלים של הקבוצה, יואב כץ, אמר: "אסור היה לנו לפספס הזדמנות לשלוש נקודות, מכבי היו חלשים ואנחנו היינו יותר טובים, חבל על איבוד הנקודות. שחקנים צריכים לגלות אחריות עד הדקה האחרונה, עצוב לי מאוד שככה הסתיים המשחק. השחקנים עצובים והם צריכים להרים את עצמם ולנצח במחזור הליגה הקרוב כדי לתקן את מה שקרה".
לגבי הקהל המעט שבא לדרבי, אמר לוי: "בכדורגל יש תקופות שבו הקבוצה פחות טובה, והקהל שלנו בדרך כלל מצוין והוא צריך לדעת לתמוך בנו גם אם זה קשה ולתת לנו זמן".
לוי סיכם: "בתקופה שלי לא הפסדנו אף דרבי עד העונה, גם לא בגביע הטוטו. אני שמח שהיום לא הפסדנו, במיוחד בשביל האוהדים, אבל מצד שני אנחנו חייבים לדעת לשחק יותר טוב".