בעמוד טאמבלר שנפתח עבור הקמפיין, החברים מאקספלורר לא מפחדים לדבר על התדמית המיושנת, אך גם לא מפחדים לעקוץ גולשים המאמינים שאין דבר גרוע יותר על פני האדמה כמו האקספלורר. "יש אנשים שניסו את דפדפן האקספלורר ולמעשה אהבו אותו. לא שהם יכריזו על כך בקול רם", נכתב באתר.
כחלק מהפעילות, החברה הפיקה סרטון עם אופי פארודי על אופיו של שונא האקספלורר. הסרטון מציג שיחה בין גיק חובב טכנולוגיה, לבין המטפלת שלו. "הדפדפן הזה עתיק", הוא מכריז בזעם. "הדבר היחיד שהוא טוב בו זה להוריד דפדפנים אחרים". לקראת סוף הסרטון, נחשפת הפרעה נוספת של המטופל.
בטאבלר ניתן להוריד את הגרסה האחרונה, לקרוא עוד על יתרונות הדפדפן, וגם להיחשף לציוצים שמעלים גולשים בטוויטר - בהם הם מתוודים שהגרסה האחרונה של הדפדפן היא אכן טובה. לא ברור האם התרגיל הפרסומי המשעשע הוא שיחזיר את הגולשים חזרה לאקספלורר, שהולך ומאבד פופולאריות אל מול כרום ופיירפוקס, אבל אי אפשר שלא להתרשם מהגישה הרעננה והמודעת לעצמה בה בחרו באקספלור.