זה נגמר בכתב אישום.
כתבות נוספות בערוץ החדשות של ynet:
מיכאל סולוס, תושב העיר בן 35, הפר צו הרחקה והגיע לאחרונה לביתה של בת זוגו. למקום הוזעקה משטרה, ובתגובה החל החשוד להשתולל, איים לקפוץ מהחלון וניסה לתקוף שוטר באמצעות מברג. בסופו של דבר השתלטו עליו השוטרים ולקחו אותו לתחנה.
על פי כתב האישום שהוגש נגדו, גם בתחנת המשטרה המשיך החשוד להשתולל. במקום שהה כלבן משטרתי, שהתרה בפני סולוס להירגע, ולא – ישסה בו את הכלב. החשוד המשיך בשלו, והכלבן שיסה בו את הכלב.
כתב האישום מייחס סולוס העלבת שוטרים ותקיפת כלב משטרתי, ויחד איתו הוגשה בקשה למעצר עד תום ההליכים. לטענת המשטרה, בחקירתו הוא הכחיש חלק מהאירועים, ולגבי השאר הוא לא זוכר.
מהמשטרה נמסר בתגובה: "מדובר בחשוד שתקף שוטר. שוטר נוסף שהבחין במתרחש הסתייע בכלב משטרה על מנת למנוע את המשך התקיפה. השוטר פעל על פי הנהלים וכתב אישום הוגש נגד החשוד".