עוד ב-ynet ספורט:
"זה מגיע, לא רק לקבוצה, אלא לכל העיר אשדוד", חגג בסיום המאמן המנצח, עדני דגן, ששמר על הישג חסר תקדים: שבע הופעות בגמר, שבע זכיות. "כל גביע הוא בפני עצמו, כבר שכחתי את האחרון", הודה. "הקטע האישי לא מעניין פה. אשדוד לוקחת פעם ראשונה גביע ויש הרבה אנשים שתומכים ועושים. התואר הוא קודם כל בשביל טלי קריאף, כי מה שהיא עושה כיו"ר, זו באמת תרומה לקהילה".
"גביע זה משחק אחד", הוסיף דגן . "הפתענו עם בראשידה אלוהים בחמישייה, למרות שלא שיחקה דקה אחת בחצי הגמר. היא עשתה הגנה יוצאת מגדר הרגיל". המאמן הוסיף, כשנשאל שוב עת המצב הבטחוני: "מגיע לכולם במועדון הזה שאפו על איך שהתמודדו. הניצחון הזה גם הצהרת כוונות, להראות שאשדוד כן יכולה לקחת תואר".
ראש הממשלה, בנימין נתניהו, התקשר בסיום לקפטנית אשדוד, מירב דורי, ובירך אותה על הזכייה ההיסטורית בגביע המדינה בכדורסל. "מדובר בהישג מרשים, במיוחד לאור העובדה שזאת הפעם הראשונה שהקבוצה מגיעה למעמד הגמר", אמר נתניהו. "רוצה להעביר את ברכותיי גם לעדני דגן, ראש העיר יחיאל לסרי ולכל תושבי אשדוד".
תמרה יאנג, ה-MVP של המשחק, שסיימה ערב של 19 נקודות ו-10 כדורים חוזרים, חגגה תואר ראשון בקריירה. "זה מרגיש מדהים. משחק נהדר, אווירה מצוינת וכמובן המון קרדיט לבנות ששיחקו איתי".
יעל אהרונוב מרמת השרון סיכמה: "לצערי הרב, לא הגענו למשחק. כשאתה לא עושה את הדברים הקטנים, שיש כל כך הרבה איבודי כדור, אתה לא יכול לנצח ככה".