הסיפור הגדול, לפחות על פי התקשורת הבריטית, בסיום הניצחון 0:1 של מנצ'סטר יונייטד על פולהאם או דווקא הפנדל הברור שלא נשרק לזכות הקבוצה האורחת בדקה ה-89. פולהאם הייתה זכאית לכדור עונשין מ-11 מטר אחרי עבירה ברחבה של מייקל קאריק על דני מרפי, אולם ראתה את השופט מורה להמשיך ובכך איבדה הזדמנות להפתיע את מוליכת הפרמייר ליג.
עוד ב-ynet ספורט:
"צריך שופט אמיץ כדי שישרוק פנדל באולד טראפורד", עקץ מאמן פולהאם, מרטין יול, את האיש בשחור. "זו לא הפעם הראשונה שזה קורה לי פה. הגיע לנו, לא רק פנדל, אלא גם לראות את קאריק מקבל כרטיס אדום. כן, יכולנו להפתיע אותם, שחקני יונייטד נראו לחוצים מאוד".
מנגד, גם פרגוסון הודה כי היה צריך להישרק פנדל: "כן, מייקל הכשיל את השחקן שלהם, אבל השופט גם היה צריך לתת לנו כדור עונשין מ-11 מטר במחצית הראשונה על יד ברחבה. אולי הוא חשב על זה".
זהו ניצחונה השישי ברציפות בליגה של מנצ'סטר יונייטד (שהגדילה את הפער מסיטי בפסגה לשלוש נקודות), שהפסידה בפעם האחרונה בזירה האנגלית רק ב-14.1, ב-3:0 לניוקאסל. "במרוצת השנים, לא יודע כמצה פעמים אמרתי את זה, אבל אני חוזר: 0:1 זו תוצאה מצוינת. היא הביאה הרבה אליפויות", סיכם פרגוסון.