שברולט טראוורס, אחד מרכבי הפנאי הגדולים בישראל, עובר מתיחת פנים. ארבע שנים לאחר שהוצג בתערוכת שיקגו, מקבל הטראוורס עיצוב חיצוני מחודש, והבטחה מצד שברולט לשיפור באיכות תא הנוסעים. השינוי החיצוני הבולט ביותר הוא לסבכה, שהפכה צנועה משמעותית. הטראוורס המחודש יוסיף להימכר בגרסאות שבעה או שמונה מושבים (בשני המקרים עם שלושה מושבים בספסל השלישי).
הרכב המחודש יגיע אלינו בחודש ינואר 2013, כך נמסר ל-ynet מחברת UMI, יבואנית שברולט לישראל.
עוד חדשות בערוץ הרכב של ynet:
גם המידות לא השתנו דרמטית. האורך עומד על 517 ס"מ, הרוחב על 199 ואילו הגובה - 185 ס"מ. בסיס הגלגלים נדיב ומציע 302 ס"מ בין הגלגלים הקדמיים לאחוריים. הטראוורס מציע נפח תא מטען מכובד גם כאשר הספסל האחרי בשימוש - 691 ליטר.
כמו בעבר, את המיניוואן-שטח הגדול ניתן יהיה לרכוש רק עם מנוע V6 בנפח 3.6 ליטר. למנוע תזמון שסתומים משתנה והספק של 281 כ"ס (או 288 למי שיוסיף כסף עבור מערכת פליטה כפולה). ההנעה תהיה קדמית, או כפולה בתוספת תשלום. תיבת שישה הילוכים אוטומטית היא היחידה במבחר. תצרוכת הדלק, לפי שברולט, עומדת על 8.7 ק"מ לליטר בממוצע.
הרכב המחודש יוצע לראשונה עם כרית אוויר בין הנהג לנוסע הקדמי. מטרתה לשמור על השניים בתאונת צד, בין היתר מפגיעה אחד בשני. בתחום האבזור יוצעו מערכת מולטימדיה מתקדמת, דיפוני עץ ברמות הגימור LT ו-LTZ, שלושה גווני ריפוד ודיפון, ומשענות ראש קדמיות המתכווננות גם קדימה-אחורה ולא רק מעלה-מטה.