"להקה של ילדי הביטלס? זה יכול לקרות"

ג'יימס מקרטני, בנו של פול, לא שולל את האפשרות של להקה המורכבת מילדי הביטלס - ואף טוען שגם המוזיקאים שון לנון ודהאני האריסון בעניין. ומה עם הילדים של רינגו?

ynet פורסם: 03.04.12, 19:28

האם נזכה לראות את גרסת הדור השני של להקת הביטלס? בראיון שהתפרסם היום (ג') ומאז הספיק לעורר לא מעט הדים בתעשיית המוזיקה, ג'יימס מקרטני, בנו של פול, לא שולל את האפשרות - ואף רומז שהדבר בהחלט עשוי לקרות. "אני אשמח לקחת חלק בזה", הוסיף מקרטני ג'וניור לרשת ה-BBC הבריטית.

 

במהלך הראיון, שנערך לקראת הופעה של מקרטני שתיערך הערב בליברפול, הוא נשאל לגבי האפשרות של הקמת להקה המורכבת מילדיהם של חברי

הביטלס המקוריים - שון לנון, דהאני האריסון וזק סטארקי (בנו של רינגו סטאר). שלושתם, כמו מקרטני, הינם מוזיקאים פעילים. "אני בעניין. נראה לי ששון בעניין, וגם דהאני", השיב, אך סייג: "אני לא חושב שזק ירצה לקחת חלק בכזה דבר, אולי ג'ייסון (בן נוסף של רינגו, גם הוא מתופף) ירצה".

 

בהמשך השיחה, נשאל מקרטני האם האופציה הזו נידונה בעבר, והוא השיב: "כן, קצת". לבסוף, הוא נשאל האם לדעתו זה יכול לקרות. "כן, בתקווה", ענה למראיין. "אני לא יודע, תצטרכו לחכות ולראות... אז כן, אולי".