עוד ב-ynet ספורט:
אשדוד ניצחה את כל ארבעת הרבעים, הוליכה 14:21 בסיום הרבע הראשון, 24:38 בהפסקה והמשיכה ללחוץ על הדוושה. בדקות האחרונות, כשהמשחק כבר עבר לגארבג'-טיים, העלה מאמן הבקעה, רפי בוגטין, חמישייה ישראלית בצעד יפהפה.
המאמן המנצח, עדני דגן, החמיא בסיום לאיש על הקווים אצל היריבה: "רפי עשה שם עבודה נדירה. בסדרה הזו הבנתי עד כמה הגיע להם המקום הרביעי". ואת מי הוא מעדיף בגמר? "גם רמלה וגם רמת השרון קבוצות טובות. מה שכן, אנחנו רוצים להפוך את העונה הזו ליפה מאוד, עכשיו היא רק יפה פלוס".
מנגד, המאמן המנצוח, רפי בוגטין, סיכם את העונה: "מגיע כל הכבוד לכולם. הזרות שלנו שיחקו כמעט בכל ערב 40 דקות וטבעי שהן היו עייפות. ננסה להמשיך את החלום גם בעונה הבאה".
קלעו לאשדוד: דנסון 19 (7 ריבאונדים), יאנג 18, פירסון 11 (7 ריבאונדים), דורי 9, שילדס 8, ווייסבורט 5, אלוהים 4. לבקעה: סמית' 11, סטיבנסון, בוכריץ ויהלומי 9 כ"א, דגראפנריד 8, מגידו ותומפסון 4 כ"א.