ילד בן 10 נפל ונחבל היום בצהריים (יום ו'), במהלך טיול בנחל דרגה במדבר יהודה. כמעט באותו זמן דווח ממד"א כי ילד בן 3 נפצע באורח קשה, בנפילה מקומה שנייה בירושלים. הפעוט פונה לבית החולים הדסה עין כרם בעיר עם פגיעות בחזה ובראש, אין חשד לרשלנות.
צוות של יחידת החילוץ 669 ומסוק של צה"ל הגיעו לנחל דרגה כדי לחלץ את הילד בן ה-10, שנפל בטיול ביום הלפני אחרון של חופש פסח. ממד"א נמסר כי הוא פונה לבית החולים הדסה עין כרם בירושלים כשהוא סובל מחבלת ראש. מצבו מוגדר קל.
הילד הוא אחד ממאות אלפי מטיילים שיצאו לטבע במהלך החג השני. מקרן קיימת לישראל נמסר כי משעות הבוקר פקדו את יערות ואתרי קק"ל 150 אלף מטיילים. כ-20 אלף מהם הגיעו לדרום הארץ. האתרים הפופולריים בדרום הם פארק גולדה, יער להב, פארק ירוחם, פארק ערד ופארק דימונה.