עוד ב-ynet ספורט:
הישראלית פתחה את התחרות על מכשיר החישוק, שם צברה 27.625 נקודות, דורגה שמינית ועלתה לגמר שייערך ביום ראשון. בהופעתה השניה הערב על המזרן, במכשיר הכדור, זכתה ריבקין ב-27.650 נקודות, דורגה שביעית והעפילה לגמר.
בדירוג הכללי נמצאת ריבקין במקום השישי מתוך 50 משתתפות עם 55.275 נקודות. את הפסגה תופסת המתעמלת הטובה בעולם, האלופה האולימפית יבגניה קנייבה עם 58.150 נקודות ומיד אחריה, חברותיה לנבחרת, דריה דימיטרייבה עם 57.525 נקודות ודריה קונדקובה עם 56.975 נקודות.
מי שעוד עשו את הדרך לאיטליה הן חברות הנבחרת הקבוצתית המורכבת ממרינה שולץ, אליאורה זולוקובסקי, ויקה קושל, פוליאנה ז'קולז'ני, נועה פלצ'י ומורן בוזובסקי, שיציגו לראשונה לעולם את התרגילים החדשים איתם יופיעו גם במשחקים האולימפיים. בתרגיל הראשון עם חמישה כדורים סיימו הבנות במקום הרביעי, ועלו לגמר עם 26.950 נקודות.