עוד ב-ynet ספורט:
הצמד, שכבר הספיק לייצג את ישראל בשתי אולימפיאדות בעבר, סיים את התרגיל הטכני במקום ה-13 (מתוך 34) והבטיח כמעט בוודאות את מקומו במשחקים האולימפיים. אגב, גלושקוב ויופה זכו לציון 84.8 מהשופטים על הביצוע שלהן.
ביום שישי יבצעו הבנות את התרגיל החופשי, ואם לא תהיינה הפתעות מיוחדות - הן אמרות להעפיל לאולימפיאדה בפעם השלישית ברציפות.
מאמנת הנבחרת, טאטיאנה צים, סיפרה: "העלנו דרגת קושי ואני מאושרת מאד מהמקום הגבוה שלנו. נמשיך לשמור על עירנות מלאה לקראת יום שישי, אבל לי ברור שאנחנו נשתתף באולימפיאדה ונצעד בה עם דגל ישראל. זה חלום שהתגשם".
מאיגוד השחיה נמסר: "אנחנו שמחים וגאים בשחייניות שלנו על ההישג הנפלא. לא כל ספורטאי זוכה להשתתף בשלוש אולימפיאדות וצריך להסיר בפניהן את הכובע על כך. אנו מאמינים ומקווים שבאליפות אירופה יצטרפו לחמשת הנציגים שלנו, שכבר העפילו, שחיינים נוספים".