ביום ראשון האחרון התאספה חבורה של טייסים, רובם ישראלים, בשדה התעופה ריפבליק (Republic) בפאמינגדייל שבלונג איילנד, לכבוד מטס יום העצמאות השנתי במסורת שהחלה לפני שלוש שנים.
היזם והאחראי לכל האירוע הוא רוברט קלטי, מדריך טיסה ותיק, עם עזרתו הגדולה של אלון פרג, טייס F16 בחיל האוויר הישראלי וכיום קברניט ב"אל על". אליהם הצטרפו כעשרה טייסים, רבים מהם אנשי חברת התעופה הלאומית-פרטית: עובד דהרי, שמוליק ארז, רון שחר, ישי בוחט, רביב שחורי, דורון כרמי, ארנון קרמר, ערן רמות, ועידו שרון.
אני הצטרפתי לגיורא גוט, מדריך טיסה מנוסה, שהגיע מוקדם בבוקר עם בנו, בן, הישר מבוסטון על מטוס הגראמן צ׳יטה שלו. בפארמינגדייל פגשנו בטייס נוסף, טים, טייס אמריקאי בחברת דלתא שגר ביוטה ושחלם כל חייו לפגוש טייס ישראלי. יום אחד הוא אכן פגש באחד כזה במהלך טיסה פנימית בארצות הברית ומאז הוא בא בכל שנה לטוס עם חבריו החדשים לציין את יום העצמאות הישראלי במטס מעל מנהטן.
בתשע וחצי בבוקר, אחרי קפה ותדריך ולמרות התחזית הגשומה יצאנו לדרך. תשעה מטוסים קלים מחולקים לשלוש קבוצות – אדום, לבן וכחול. מניעים מנועים, מסובבים פרופלורים וממריאים. רוברט מוביל, שומר על גובה ומהירות קבועים, ואלון סוגר את השיירה האווירית ומוודא את בטיחות כל המטוסים.
אחרי ההמראה לקחנו פניה שמאלית לכיוון ג'ונס ביץ' ולאורך קו החוף של קוני איילנד. גיורא מבקש רשות לצאת מהמבנה כדי לאפשר לי לצלם את קבוצת המטוסים מרחוק. המחזה מרהיב: מבנה צפוף של מטוסים, טייסים ישראלים, עברית בקשר וניו-יורק ברקע. חולפים מעל הטיילת ופארק השעשועים של קוני איילנד, שהיה ריק מאנשים, וממשיכים לעבר נהר ההדסון לכיוון מנהטן.
אבל מעל גשר וראנזנו הענק, המחבר את סטטן איילנד לברוקלין, הטייסים מבחינים בגשם החזק הניתך על העיר והתוכנית משתנה.
במקום לטוס מעל מנהטן לעבר קונטיקט, שם אמורים היינו לעשות על האש, נאלצנו להסתפק במטס מעל ברוקלין. עכשיו שמטס יום העצמאות כבר הפך למסורת, רוברט קלטי וחבריו יודעים שתהיה להם הזדמנות נוספת להשלים את המסלול בשנה הבאה.
אל המטס הצטרף גם המוזיקאי סמיר שוקרי, שבא עם הכינור וניגן לכולם בשדה התעופה הקטן אחרי שכל המטוסים נחתו בשלום.
ניו-יורק נראית נפלא מלמעלה. גם ביום סגרירי.
לפרטים נוספים: www.ny-flying-club.com