יחידת הנוער חשיפה ביחידה המרכזית עצרה בעל קיוסק מיבנה ושני קטינים, בחשד שעסקו בסחר בסמים לתלמידים קטינים בפנימיה באזור השפלה.
הפרשה החלה לפני שבוע בביקורת שערך אחד המדריכים בחדרי התלמידים בפנימיה. הוא מצא קופסת גפרורים מלאה בסם מסוג מריחואנה. המדריך העביר את הקופסה למשטרה.
חקירת המשטרה העלתה כי 15 מתלמידי הפנימיה עישנו בהזדמנויות שונות סם מסוג מריחואנה. 7 קטינות בנות 15 עד 16 שעוכבו לחקירה הודו בשימוש וטענו כי שני קטינים הלומדים איתן סיפקו את הסמים תמורת כסף, לאחר שהשיגו אותו מקיוסק ביבנה.
אחד מהקטינים הובא היום להארכת מעצר. כמו כן הוארך בחמישה ימים מעצרו של בעל הקיוסק דניאל לוסקי בן 47. לוסקי חשוד שסיפק לתלמידים את הסמים. לוסקי מכחיש את החשדות המיוחסים לו.
המשטרה החליטה כי לא ייפתח תיק פלילי נגד התלמידים שנתפסו משתמשים בסמים, אך הם הוזהרו שלא לחזור על כך.