מגששים: השחקנית והזמרת עמית פרקש מתקרבת לאחרונה לשחקן הכדורסל עומרי כספי. כספי, שנמצא בארץ בזמן הפגרה של ליגת ה-NBA האמריקנית שבה הוא משחק, נצפה בסוף השבוע האחרון במסיבת יומולדת 23 של פרקש במועדון תל אביבי, ועדי ראיה סיפרו ל-ynet שהשניים נראו קרובים וש"מתבשל שם משהו".
אנחנו כמובן לא מסתפקים בשמועות, אז תפסנו את השניים אתמול (ג') יושבים בבית קפה בעיר הגדולה. מקורבים לשניים מספרים כי מדובר בשלב ראשוני מאוד ולא ברור לאן מתקדמת מערכת היחסים בין כוכבת "חצויה" לספורטאי בן ה-24. בכל מקרה, נמשיך לעקוב.
בלי שום קשר, כספי הגיע השבוע למחנה האימונים במתחם וינגייט של הדוקו-ריאליטי "גולסטאר" שקיבצה סלבריטאים כמו דן שפירא וטום קשתי, כדי להפוך אותם לקבוצת כדורגל. כספי העביר שיחת מוטיבציה ונתן טיפים לחברים. על עמית פרקש, אגב, הוא לא ממש סיפר להם.
לירון פנאן, המנהלת האישית של כספי, מסרה בתגובה: "איני מגיבה על חייו הפרטיים".
(צילם וגישש בעצמו: ג'קי יעקב)