כצפוי, הצבעים הבולטים בבגדים הם ירוק, צהוב ושחור, לפי דגלי המדינה, אך מה שלא היה צפוי הם תבליטי כוכבי המסלול מאולימפיאדת 1948, שנערכה אף היא בבירה הבריטית.
כמו כן, עוצבו מעילים לשימוש במהלך אירועים מיוחדים דוגמת טקס הפתיחה, וחולצות לשימוש יומיומי, שם דאגה מארלי ג'וניור לא לקפח את אביה, והוסיפה את תמונתו לצד דגל ג'מייקה. דווקא המכנסיים עוצבו בצורה פשוטה, בצבעי צהוב או שחור, עם פס ירוק משני הצדדים.
מה עוד חדש ב-ynet ספורט?
בולט עלה על הבמה לצד חבריו לנבחרת, לקול מוזיקת רגאיי ברקע, כשהוא רוקד ומבצע את תנועת הברק שלו. בסיום אמר האצן: "קאדלה מארלי היא לא רק מעצבת גדולה, אלא גם נישאת על רוח האומה שלנו דרך המורשת של משפחת מארלי. המשחקים בלנדון יהיו מעוררי השראה, עם האנרגיה הסובבת אותי ובבגדים הנהדרים".
מארלי סיפרה כי סגנון העיצוב שלה מבוסס על הסגנון של אביה, והוא מבטא את טשטוש הגבולות בין הספורט למוסיקה בתרבות הג'מייקנית. למרות הכוכבים שכיכבו באירוע, הבהירה קאדלה כי היא מעדיפה את המונדיאל על פני האולימפיאדה. על אביה, שיתנוסס גם הוא על כמה מהבגדים, אמרה: "חלק קטן ממנו גם יהיה בלונדון".