חודשים ספורים לפני שג'ני מקארתי תחגוג 40 שנות בלונד, היא החליטה להגשים לה ולנו עוד פנטזיה אחת: להצטלם בעירום על שער מגזין "פלייבוי" אחרי 19 שנות היעדרות. "התמונות הרבה יותר מתוחכמות מתמונות של אנשים עם בגדים", סיפרה האקסית של ג'ים קארי וגרמה לנו להנהנן בהסכמה. אכן, הרבה יותר אלגנטי זה בלי בגדים.
לכבוד הקיץ שהגיע והכבוד שאנחנו רוחשים לנשים שמתקרבות לגיל 40 (שלא לדבר על אלה שכבר חצו אותו), כינסנו עבורכם את הנשים השוות ביותר שהשילו בגדים, כדי שיהיו לכם גם תמונות נחמדות ליד המאמרים על תורת הקוונטים שאתם קוראים באופן שוטף. ואל תשכחו לשתות מים.
כשהיא בחודש התשיעי להריונה, דוגמנית העל לשעבר קלאודיה שיפר החליטה שגיל 40 וילד שלישי זה זמן מצוין להציג את הנתונים הטבעיים. שיפר, גרמניה במקור, עשתה כבוד למולדת והצטלמה על שער מגזין "ווג" הגרמני, רק כדי להוכיח שטופ מודל נשארת טופמודל.
אחת הנשים השוות בעולם, שכולנו היינו שמחים לקבל לפחות כחברה, הצטלמה בעירום לרגל הגיעה לגיל 40. כשלגופה עניבה בלבד, התראיינה ג'ניפר אניסטון למגזין GQ ודיברה על האקס בראד פיט, אולי כדי להוכיח לו מה הוא מפסיד. שילמנו המון על הגיליון, והיינו משלמים עוד יותר כדי להיות עניבה על גופה של אניסטון.
איטלקיה לוהטת זה לא רק שם של מסעדה. הדוגמנית מוניקה בלוצ'י החליטה בגיל 46 להשיל את בגדיה ולהוכיח שטבעי זה הכי הכי, גם אם את אמא לשני ילדים. "אני רוצה להרגיש חופשיה", סיפרה בראיון למגזין ELLE. ואנחנו אומרים: אל תעשי חשבון, לכי על זה.
בגיל 44, אחרי שהחלימה מסרטן השד, החליטה קיילי מינוג להתפשט לגמרי ולהראות לעולם שהיא עדיין סו לאקי. במקרה הזה, גם לנו היה מזל. אז נכון, תאורה נכונה ופוטושופ מעולם לא הזיקו לאף אחת, אבל תחת כל המעטפת הזו היא עדיין נראית נפלא.
אולי זה משבר הגירושים, אולי סתם כדי להוכיח שהיא עדיין סחורה חמה, היידי קלום הורידה בגדים והצטלמה בלי כלום למגזין "אלור". לדוגמנית העל הגרמניה עירום הוא לא דבר זר, ולא פעם היא נתפסה משתזפת ללא חלק עליון. כן, גם בגיל 39 ללא פוטשופ היא נראית מיליון דולר.
האמא של הדוגמניות בישראל אמנם עשתה את זה בגיל 35, אבל על האומץ אנחנו מפרגנים. בהומאז' לצילום העירום של הגברת הראשונה במיל' של צרפת, הדוגמנית-זמרת קרלה ברוני, נשכבה גלית גוטמן על הספה ועלתה לליגה הבינלאומית. התוצאה היתה על שער המגזין "פנאי פלוס" שהופץ לפני חג הפסח, והפך אותו לחג שמח במיוחד.