גן החיות של לונדון, הממוקם בתוך ריג'נט פארק, הוא אחד הוותיקים באירופה. יש בו מגוון רחב של בעלי חיים, בעלי כנף וזוחלים מכל קצוות הגלובוס, חלקם נדירים ביותר. במקום גם מתחם חווייתי מיוחד לילדים, הכולל מפגש עם בעלי חיים, פינות ליטוף וגן.
במוזיאון הקטן והמקסים מתקיימות סדנאות לייצור צעצועים בסגנון הישן לצד תצוגה של אוסף צעצועים מגוּון מהמאות ה-19 וה-20 הכולל מיניאטורות של רכבות ואווירונים, קרוסלות, בתי בובות ותיאטרוני צעצועים.
הסי לייף, השוכן ממש מתחת ללונדון איי, הוא האקווריום הגדול ביותר באנגליה ומתהדר בין השאר בתצוגה מרהיבה של סוגי דגים שונים ומשונים מאזורים טרופיים של אוקיינוסים ואגמים, בשוניות יפהפיות ובכרישים מפתיעים, וגם בפינת ליטוף של חתולי ים. כדאי להצטרף לסיורים בזמני ההאכלה: ב-12:30 מאכילים את סוסוני הים וב-14:30 את הכרישים.
על גדת התמזה הדרומית, אזור ידידותי להפליא לילדים, נמצאת סירתו המשוחזרת מהמאה ה-16 של שודד הים סר פרנסיס דרייק. צוות המוזיאון המיוחד הזה לבוש בבגדי מלחים מהתקופה האליזבתנית ומנחה את המבקרים בחמש קומות הסיפון. בספינה המוזיאלית מתקיימות גם הפעלות ליליות כמו מסיבת פיראטים וערבי מסתורין המאתגרים לפתור תעלומת רצח.
תערוכות משובבות נפש ומרחיבות דעת בנושאים כמו אופנת ילדים בראי הדורות, עולמם של סופרי הילדים ותולדות הצעצועים מוצגות במוזיאון החמוד שנוסד ב-1872. עוד מרוכזים בו אוספים בנושא ילדים וילדות מהמאה ה-16 ועד ימינו. לצד המוצגים מוקרנים במקום סרטים ונערכות שלל סדנאות והפעלות מרתקות.
המוזיאון המפורסם והמקורי המציג בובות שעווה של ידוענים בגודל טבעי, בליווי אפקטים טכנולוגיים ואורקוליים מרשימים. רשימה חלקית ביותר של כוכבי שעווה שתוכלו להיתקל בהם: דייוויד בקהאם ולאנס ארמסטרונג באגף הספורט; בריטני ספירס, אלביס פרסלי וסיימון קאוול במחלקת הפופ-רוק; אנג'לינה ג'ולי וניקול קידמן בחזית היפות ההוליוודיות; וכמה אישים שעשו גם הם משהו קטן למען העולם, כמו מהטמה גנדי, אלברט איינשטיין, צ'רלס דיקנסופאבלו פיקאסו. יש לשקול בכובד ראש כניסה של הילדים ל"חדר האימים", שבו רק בעלי עצבים של ברזל ועור של פיל יוכלו לצפות בשחזור מזעזע של הוצאה להורג.
אחת מחנויות הצעצועים המפורסמות בעולם, 7 קומות של צעצועים ומשחקים מחכים לילדים, וגם למבוגרים בחנות הדגל ממוקמת ברחוב ריג'נט לשם עברה בשנת 1981. החנות הוקמה בשנת 1860 וכיום אף נסחרת בבורסה. תוכלו למצוא בה קומה שלמה המיועדת לאוהבי ואוהבות הברביות, קומת מכוניות, סירות ומטוסים, קומה לבובות פרווה ועוד. קשה שלא להתלהב מהעולם הקסום וכדאי להתכונן לבילוי של כמה שעות בחנות.